alfa0910
lu sapa mau tanya wa?lu ada gigi lu gosok lu jangan mai tayang gigi lu dekat wa.serupa gigi lu penuh kutu


5 Alfa is now dead
 
HomeHome  PortalPortal  RegisterRegister  Log inLog in  
5 Alfa telah digodam sepenuhnya oleh encik dogoi botak

Share | 
 

 sokong atau tak sokong

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
forbiden_angel
Novice
Novice


Posts : 37
Reputation : 12
Join date : 2009-04-29
Age : 22
Location : angel city

PostSubject: sokong atau tak sokong   Wed Jun 03, 2009 12:38 am

i have seen in the news lately that tells that we only can have 10 subjek and 4 main subjek in spm......
is that a good news or a bad news,
bagi aku laaa benda ni bleh dikatakan tengah tengah
klau aku kata bagus , tu sebab aku pikir senang untuk aku blajar
klau aku kata salah , tu sebab ada student yang prefer untuk ambik banyak subjek untuk pengetahuan mereka

sebeenarnya aku lebih kepada menyokonla sebab ia banyak memberi kebaikan kepada keburukan...

memangla ada student yang hendak ambik banyak subjek sampai 21 pun tapi mereka bleh still ambil subjek tu and blajar kat skolah cuma xde dalam spm jea laa ,,,sama jea ,, and mereka bleh blajar subjek tu untuk mendalami ilmu and bukan semata mata periksa
Back to top Go down
http://cronicle-of-syam.blogspot.com
.lemon.
ORANG GILA
ORANG GILA


Posts : 139
Reputation : -3
Join date : 2009-04-27
Age : 23
Location : pusat dakwah

PostSubject: Re: sokong atau tak sokong   Thu Jun 04, 2009 8:41 am

ekceli aku skong .
sbb aku pon xbrapa suka amek subjek bnyak² .
tp ada satu pndapat nie(xsure aku terbaca kt mna),
dy xstuju .
pendapat dy lebih kurang cmni ,
ada sesetgh student minat bnyk bidang .
dy minat akaun dan pda msa yg sma dy minat medik ngan kjuruteraan .
so klaw dy bleh amek ksmua sbjek bidang² 2 ,
klw dy low on mna² bdg pon, dy still leh ada sbjek len yg bleh cover klemahan dy tu.
lbih kurang cmtu la pndapat dy .
aku stuju gak ngan pndapat dy sbb ada betulnya .

_________________
Back to top Go down
http://akucintadea.blogspot.com
yoh
General Manager
General Manager


Posts : 51
Reputation : 4
Join date : 2009-05-06
Age : 23
Location : sleep

PostSubject: Re: sokong atau tak sokong   Thu Jun 04, 2009 10:28 am

taun depan kerajaan dh limitkan mata pelajaran tuk spm iaitu 10 subjek ja suma org x leh lebih
pirat pirat pirat
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: sokong atau tak sokong   Today at 1:25 am

Back to top Go down
 
sokong atau tak sokong
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Diy sump Aquarium laut
» Jual Spirulina untuk Pakan atau Bibit
» Marine parameters : Iodide/ iodine
» Jenis ikan laut dan kesulitan pemeliharaannya
» Penyakit ikan laut

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
alfa0910 :: warga² alfa :: untuk warga² alfa-
Jump to: